Duyuru
2. YIL BAHAR DÖNEMİ ÇEVRİMİÇİ PRATİK VE TEORİK SINAVI (8-9 Nisan 2021)
7 Nisan 2021 | 08:48

Sevgili Öğrencilerimiz,

*2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi 2. Yıl Türkçe ve İngilizce Programları için 2. Kurul-“Solunum ve Dolaşım Sistemleri Ders Kurulu- Respiratory and Cardiovascular Systems Committee  ” Çevrimiçi (Online) Pratik Sınavı 08 Nisan 2021 saat: 11.00’da yapılacak olup sınav GUZEM tarafından kullanılan Zoom Platformu üzerinden çevrimiçi kamera açık olarak uygulanacaktır.

**2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi 2. Yıl Türkçe ve İngilizce Programları için 2. Kurul-“Solunum ve Dolaşım Sistemleri Ders Kurulu- Respiratory and Cardiovascular Systems Committee ” Çevrimiçi (Online) Teorik Sınavı 09 Nisan 2021 saat: 11.00’da yapılacak olup sınav GUZEM tarafından kullanılan Zoom Platformu üzerinden çevrimiçi kamera açık olarak uygulanacaktır.

***Kurul sınavı toplam puanına Pratik sınav 18 puan, Teorik sınav 82 puan olarak katkı sağlamaktadır. Pratik sınavda açık uçlu ve çoktan seçmeli sorular bulunmakta olup transfer süresi 7 dakika olarak belirlenmiştir.  Teorik sınavımız çoktan seçmeli sorulardan oluşmakta olup transfer süresi 7 dakikadır.

****Sınavdan önce, Fakülte Kurulu'nun 16.02.2021 tarih ve 2021/5 sayılı kararı ile "Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Küresel Salgın Nedeniyle Bahar Dönemi Eğitim Süreci Türkçe ve İngilizce Lisans Programı Sınav Usul ve Esasları"ve sizlere ilgili bağlantılar ile birlikte GUZEM üzerinden gönderilmiş olan Öğrenci Sınav Bilgilendirme Metni'ni mutlaka okuyunuz.

****Sınav ile ilgili Öğrenci Sınav Bilgilendirme Metni ve bağlantılar (linkler) -sınava giriş için Zoom giriş linki ve cevapların transfer sürecinde gönderileceği forms.office.com bağlantı linki-, sadece Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (GUZEM) Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden paylaşılacaktır.

Eğer size ilgili bağlantı linkleri 07.04.2021 saat 20.00’ye kadar GUZEM üzerinden ulaşmamış ise, sınıf koordinatörleriniz ile bağlantı kurunuz ve ogrtip@gazi.edu.tr adresine ad, soyad, öğrenci numarası, sınav adı belirterek e-posta atınız. Size tekrar oturum bağlantısı gönderilecektir.

Sınavdan bir gün önce mutlaka cihazlarınızda “gazi.edu.tr” uzantılı mail ile oluşturduğunuz Zoom, Microsoft Teams uygulamalarının yüklü ve açılabilir olduğunu, GUZEM-Perculus (https://lms.gazi.edu.tr/Account/LoginBefore)’a sorunsuz girebildiğinizi kontrol ediniz.

*****Sınav öncesi, sınav gözetmenleri tarafından kimlik kontrolü (öğrenci kimlik belgesi, henüz temin etmeyenler için TC kimlik kartı, pasaport) yapılacağından en geç sınav saatinden 1 saat önce Zoom giriş linki üzerinden bekleme odasına girmiş olmanız gerekmektedir.

Sınavlar süresince başarılar dileriz.

background image