Duyuru
5. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE (TEMEL HEKİMLİK UYGULAMALARI- 15 MART-9 NİSAN 2021)
12 Mart 2021 | 15:15

Sevgili Öğrencilerimiz.

15 Mart 2021 tarihinde 5.sınıf öğrencilerimiz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Pandemi Dönemi yüz yüze eğitimin yapılamadığı dönemde 4. sınıf stajlarında eksik kalan uygulamalarını tamamlamak üzere tanımlanmış olan Temel Hekimlik Uygulamaları (THU) 1 stajını almak yüz yüze eğitime başlayacaklardır.

THU eğitimi için tüm öğrencilere 4.sınıf derslerini görecekleri şekilde Gazi Bulut tanımlamaları yapılmıştır. Öğrencilerin THU 1 stajlarına gelmeden önce ekteki listesi verilen Bilgilendirme Toplantısı Hazırlık derslerini Gazi Bulut sisteminde izleyerek gelmeleri zorunludur.

THU 1 staj programı gruplar şeklinde ve farklı tarihlerde başlayacak olup program ekte sunulmuştur. Her stajın THU 1 için programlarına "Ders Programları-5.sınıf" bölümünden ulaşabilirsiniz.

Her grup başlayacağı gün sabah 9.00-9.30 ve 9.30-10.00 saatleri arasında “5.Sınıf Eğitim ve Covid 19 Süreci Koruyucu Önlemler ve Koruyucu Ekipmanlar Kullanımı Bilgilendirme Toplantısı” kapsamında Enfeksiyon Kontrol Komitesi tarafından koruyucu ekipman kullanımı, hijyen kuralları ve Pandemi konusunda dekanlıkta amfilerde yüz yüze eğitim alarak bölümlere gideceklerdir. Bu eğitime katılım zorunludur.

İlk gün Bilgilendirme Toplantısı için eğitime gelirken tüm öğrenciler ekte gönderilen onam formunu doldurarak gelecekler ve amfi girişlerinde HES kodu ve aşı durumu sorgulamaları yapılarak eğitime başlayacaklardır. Bu nedenle HES kodlarınız gelmeden mobil telefonlarınızda okutulacak şekilde hazırlayınız.

 

YÜZ YÜZE EĞİTİM İÇİN ÖĞRENCİ ONAM FORMU

TEMEL HEKİMLİK UYGULAMALARI 1 STAJI EĞİTİM PROGRAMI

YÜZ YÜZE EĞİTİM İÇİN HAZIRLIK VE COVİD 19 ÖNLEMLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI HAZIRLIK DERSLERİ (Enfeksiyon Kontrol Komitesi)

THU 1 ÖĞRENCİ GRUPLARI (Türkçe Program)

THU 1 ÖĞRENCİ GRUPLARI (İngilizce Program)

 

background image