5.YIL GÜZ DÖNEMİ ÇEVRİMİÇİ SINAVLARI (8 Aralık 2020)
2 Aralık 2020 | 09:22

*2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Süreci Çevrimiçi (Online) Sınavları ile bilgiler (sınav takvimi, saatleri ve yöntemleri) ekte paylaşılmıştır.

**Sınavdan önce, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Sürecinde yapılacak çevrimiçi (Online) sınavlar ile ilgili Tıp Fakültesi Fakülte Kurulu tarafından onaylanan “KÜRESEL SALGIN NEDENİYLE UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİ TÜRKÇE VE İNGİLİZCE LİSANS PROGRAMI SINAV USUL VE ESASLARI” ve bilgilendirme notunu mutlaka okuyunuz.

***Sınavlar ile ilgili bağlantı (link), sadece Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (GUZEM) Öğrenme Yönetim Sisteminde “Duyurular” üzerinden paylaşılacaktır.

****Sınav süresi içinde sonlandırılıp gönder butonu ile onaylanması gerekmekte olup süre bitiminden sonra sınav kabul edilmemektedir. Bu nedenle sınav boyunca kişisel saatiniz ile süre kontrolünü dikkatlice yapınız.

5.YIL GÜZ DÖNEMİ ÇEVRİMİÇİ SINAV TAKVİMİ (8 Aralık 2020)