Ara Dönem İntern Olacak (İrregüler) Öğrencilerimiz İçin Duyuru
25 Aralık 2020 | 17:46

5.sınıfta iken B ve C blokta yer alıp Ara Dönem (İrregüler) İntern olan öğrencilerimize aşağıda belirtilen tarih ve saatte "küresel pandemi önlemleri ve koruyucu ekipman kullanımında dikkat edilecek hususlar" konusunda  Enfeksiyon Kontrol Komitesi ve eğitim koordinatörlüğü tarafından uygulamalı eğitim verilecektir. Eğitime katılmak zorunludur.

• Eğitim Tarih: 29 Aralık 2020 Salı Saat: 11.00

Yeri: Tıp Fakültesi Dekanlık Binası Şehit Tbp. Astğ. Yüksel DEMİR Dersliği (Amfi 1)

İlgili tüm ara dönem internlerin Gazi Bulut siteminde yüklü olan aşağıdaki İntern Uyum Programında yer alan tüm eğitim videolarını izleyerek aynı sistemdeki "İntern Uyum Değerlendirme- İrregüler" ödevlerini ve HES kodu olan taahhütnamelerini teslim etmeyen öğrencilerin imzalı taahhütnameleri ile birlikte bu eğitim öncesi Öğrenci İşlerine teslim etmeleri zorunludur.

6. Sınıf (İntern) Uyum Programı