Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından geliştirilen Akademik Bilgi Sistemi (ABS) Yayına Açılmıştır
10 Aralık 2019 | 10:36

Üniversitemizde yeni geliştirilen Akademik Bilgi Sistemi (ABS) uygulaması https://abs.gazi.edu.tr linki üzerinde yayına açılmıştır. Gazi Üniversitesi web sayfasında bulunan Websitem linki kaldırılmış olup Akademik Bilgi Sistemi (ABS) linki verilmiştir. Websitem ve W3 uygulaması Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından belirlenecek bir süreye kadar hizmet vermeye devam edecektir. Websitem ve W3 uygulamasındaki uyumlu işlevsellikler Akademik Bilgi Sistemi (ABS) uygulamasına taşındıktan sonra söz konusu uygulamalar yayından kaldırılacaktır. Öğretim üyelerimizin Akademik Bilgi Sistemi (ABS)’ne giriş yaptıktan sonra “İletişim menüsü”ndeki bütün bilgilerinin doldurulması (Özellikle Diğer Linkler bölümünde bulunan Websitem ve W3 Link alanlarının doldurulması) rica olunur. Cep telefonu ve kimlik numarası bilgileri hariç bütün bilgiler profil sayfasında internette açık olarak paylaşılacaktır.