GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

EĞİTİM SORUMLULARI VE YARDIMCILARI (KOORDİNATÖRLER KURULU)

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

EĞİTİM KOORDİNATÖRLERİ VE YARDIMCILARI

05.12.2016

Başkoordinatör                                  Prof.Dr. Anıl ONAN                                      Kadın Hast. ve Doğum A.D.

Başkoordinatör Yardımcısı                   Prof.Dr. M.Ali ERGÜN                                   T. Genetik A.D.

Başkoordinatör Yardımcısı                   Prof.Dr. Işıl İrem BUDAKOĞLU                     Tıp Eğitimi A.D.

Başkoordinatör Yardımcısı                   Doç.Dr. L. Arzu ARAL                                    İmmünoloji A.D.

(İNG.)Başkoordinatör Yrd.                   Prof.Dr. M.Ali ERGÜN                                   T. Genetik A.D.

Dönem I Koordinatörü                      Doç.Dr. H. İlke ÖNEN                                   T.Biyoloji ve Genetik A.D.

Dönem I Koordinatör Yrd.                   Yrd.Doç.Dr. Canan DEMİRTAŞ                      T. Biyokimya A.D.

Dönem I Koordinatör Yrd.                   Öğr.Gör.Dr. Asiye UĞRAŞ DİKMEN              Halk Sağlığı A.D.

Dönem II Koordinatörü                     Prof.Dr. Çiğdem ÖZER                                 Fizyoloji A.D.

Dönem II Koordinatör Yrd.                  Doç.Dr. Bahriye SIRAV                                  Biyofizik A.D.

Dönem II Koordinatör Yrd.                  Öğr.Gör.Dr. Gökçe Sevim ÖZTÜRK FİNCAN T. Farmakoloji A.D.

Dönem III Koordinatörü                   Doç.Dr. İlyas OKUR                                      Çocuk Sağ. ve Hast. A.D.

Dönem III Koordinatör Yrd.                 Doç.Dr. Sevil ÖZGER İLHAN                         T. Farmakoloji A.D.

Dönem III Koordinatör Yrd.                 Doç.Dr.Güldal YILMAZ                                 T.Patoloji A.D.

Dönem III Koordinatör Yrd.                 Doç.Dr. Sinan SARI                                        Çocuk Sağ. ve Hast. A.D.

Dönem III Koordinatör Yrd.                 Doç.Dr. Ergin DİLEKÖZ                                T. Farmakoloji A.D.

Dönem III Koordinatör Yrd.                 Yrd.Doç.Dr. Esra GÜNEY                               Çocuk Ruh Sağ.ve Has.A.D.

Dönem IV Koordinatörü                    Prof.Dr. İdil YENİCESU                               Çocuk Sağ. ve Hast. A.D.

Dönem IV Koordinatör Yrd.                 Doç.Dr. Deniz KARÇAALTINCABA              Kadın Hast. ve Doğum A.D.

Dönem IV Koordinatör Yrd.                Yrd.Doç.Dr. Arzu OKUR                                Çocuk Sağ. ve Hast. A.D.

Dönem V Koordinatörü                     Prof.Dr. Cüneyt KURUL                               Göğüs Cerrahisi A.D.

Dönem V Koordinatör Yrd.                  Prof.Dr. Akif Muhtar ÖZTÜRK                        Otopedi ve Trav. A.D.

Dönem V Koordinatör Yrd.                  Doç.Dr. Özlem GÜZEL TUNÇCAN                Enfeksiyon Hast. A.D.

Dönem V Koordinatör Yrd.                  Doç.Dr. Yusuf Hakan ÇAVUŞOĞLU              Çocuk Cerrahisi A.D.

Dönem VI Koordinatörü                    Doç.Dr. Fikret BİLDİK                                 Acil Tıp A.D.

Dönem VI Koordinatör Yrd.                 Doç.Dr. Asife ŞAHİNARSLAN                       Kardiyoloji A.D.

Dönem VI Koordinatör Yrd.                 Yrd.Doç.Dr. Cengiz KARAKAYA                  Tıp Eğitimi ve Bil. A.D.

Sınav Merkezi Sorumluları

Prof.Dr. M. Ali ERGÜN