GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ “TÜRKÇE VE İNGİLİZCE PROGRAMI

EĞİTİM SORUMLULARI VE YARDIMCILARI (KOORDİNATÖRLER KURULU)

15.03.2019

Başkoordinatör                                  Prof.Dr. Çiğdem ÖZER                                 Fizyoloji A.D.

Başkoordinatör Yardımcısı                   Prof.Dr. Işıl İrem BUDAKOĞLU                     Tıp Eğitimi A.D.

(İNG.)Başkoordinatör Yrd.                  Prof.Dr. M.Ali ERGÜN                                   T. Genetik A.D.

(İNG.)Başkoordinatör Yrd.                  Doç.Dr. L. Arzu ARAL                                    İmmünoloji A.D.

Dönem I Koordinatörü                      Doç.Dr. H.İlke ÖNEN                                    T. Biyoloji ve Gen. A.D.

Dönem I Koordinatör Yrd.                   Doç.Dr. Atiye Seda YAR SAĞLAM                T. Biyoloji A.D.

Dönem I Koordinatör Yrd.                   Doç.Dr. Zafer Kutay COŞKUN                        Anatomi A.D.

Dönem I Koordinatör Yrd.                   Doç.Dr. Esra TUĞ                                          T. Genetik A.D.

(İNG.)Dönem I Koordinatör Yrd.         Doç.Dr. Cengiz KARAKAYA                          Tıp Eğitimi ve Bil. A.D.

Dönem I Koordinatör Yrd.                   Dr.Öğr.Üye. Burcu KÜÇÜK BİÇER                Tıp Eğitimi ve Bil. A.D.

Dönem II Koordinatörü                     Doç.Dr. Gökçe Sevim ÖZTÜRK FİNCAN     T. Farmakoloji A.D.

Dönem II Koordinatör Yrd.                  Doç.Dr. Şevin GÜNEY                                    Fizyoloji A.D.

Dönem II Koordinatör Yrd.                  Doç.Dr. Elçin Özgür BÜYÜKATALAY           Biyofizik A.D.

Dönem II Koordinatör Yrd.                  Öğr.Gör.Dr. Süheyla Esra Savari ÖZKOÇAR   Histoloji ve Emb. A.D.

Dönem III Koordinatörü                   Doç.Dr. İlyas OKUR                                      Çocuk Sağ. ve Hast. A.D.

(İNG.)Dönem III Koordinatör Yrd.      Doç.Dr. Pınar UYAR GÖÇÜN                        T. Patoloji A.D.

Dönem III Koordinatör Yrd.                 Doç.Dr. Ergin DİLEKÖZ                                T. Farmakoloji A.D.

Dönem III Koordinatör Yrd.                 Öğr.Gör.Dr. Salih TOPAL                               KardiyolojiA.D.

Dönem III Koordinatör Yrd.                 Dr.Öğr.Üye. Nazmi Mutlu KARATAŞ             Çocuk Sağ. ve Hast. A.D.

Dönem III Koordinatör Yrd.                 Uzm.Dr. H.Zeynep BATUR ÇAĞLAYAN       Nöroloji A.D.

Dönem IV Koordinatörü                    Prof.Dr. Gülten TAÇOY                               Kardiyoloji A.D.

Dönem IV Koordinatör Yrd.                Doç.Dr. Ozan YAZICI                                    İç Hastalıkları A.D.

(İNG.)Dönem IV Koordinatör Yrd.      Öğr.Gör.Dr. Kürşat DİKMEN                          Genel Cerrahi A.D.

Dönem IV Koordinatör Yrd.                Öğr.Gör.Dr. Erhan DEMİRDAĞ                      Kadın Hast. ve Doğum A.D.

Dönem IV Koordinatör Yrd.                Öğr.Gör.Dr. Münire Funda Cevher AKTULUM  Kadın Hast. ve Doğum A.D.

Dönem V Koordinatörü                     Prof.Dr. Cüneyt KURUL                               Göğüs Cerrahisi A.D.

Dönem V Koordinatör Yrd.                  Prof.Dr. Akif Muhtar ÖZTÜRK                        Ortopedi ve Trav. A.D.

Dönem V Koordinatör Yrd.                  Doç.Dr. Özlem GÜZEL TUNÇCAN                Enfeksiyon Hast. A.D.

Dönem V Koordinatör Yrd.                  Prof.Dr. Yusuf Hakan ÇAVUŞOĞLU              Çocuk Cerrahisi A.D.

(İNG.)Dönem V Koordinatör Yrd.       Doç.Dr. Zeynep PEHLİVANLI AKTAŞ           Göz Hast. A.D.

(İNG.)Dönem V Koordinatör Yrd.       Yrd.Doç.Dr. M. Cüneyt ÖZMEN                     Göz Hast. A.D.

Dönem VI Koordinatörü                    Prof.Dr. Ebru ARHAN                                  Çocuk Sağ. ve Hast. A.D.

Dönem VI Koordinatör Yrd.                 Doç.Dr. Asife ŞAHİNARSLAN                       Kardiyoloji A.D.

(İNG.)Dönem VI Koordinatör Yrd.      Doç.Dr. İsa KILIÇASLAN                               Acil Tıp A.D.

Yabancı Uyruklu Öğrenci Koordinatörü       Doç.Dr. Arzu ARAL                Doç.Dr. Cengiz KARAKAYA

Sınav Merkezi Sorumluları                           Prof.Dr. M. Ali ERGÜN          Prof.Dr. Mustafa KAVUTÇU

Tıp Eğitimi ve Bilişimi A.D.                           Doç. Dr. Özlem COŞKUN

Öğrenci İşleri Şefi                                          Songül TUNCAL