Eğitim Sorumluları (Koordinatörler Kurulu)

TIP FAKÜLTESİ KOORDİNATÖRLER KURULU

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ “TÜRKÇE VE İNGİLİZCE PROGRAMI

EĞİTİM SORUMLULARI VE YARDIMCILARI (KOORDİNATÖRLER KURULU)

Dekan                                                                  Prof.Dr. Mustafa Necmi İLHAN

Dekan Yardımcıları                                            Doç.Dr. Özlem GÜZEL TUNÇCAN             Enfeksiyon Hast.A.D.

Doç.Dr. İlyas OKUR                                    Çocuk Sağ. ve Hast. A.D.

Mezuniyet Öncesi Eğitim Koordinatörleri

Başkoordinatör                                               Prof.Dr. Çiğdem ÖZER                          Fizyoloji A.D.

Başkoordinatör Yrd.(İngilizce)                         Prof.Dr. Mehmet Ali ERGÜN                  Tıbbi Genetik A.D.

Başkoordinatör Yrd.                                         Prof.Dr. Akif Muhtar ÖZTÜRK                 Ortopedi ve Trav. A.D.

Başkoordinatör Yrd.                                         Doç.Dr. Özlem COŞKUN                        Tıp Eğitimi A.D.

Dönem I Koordinatörü                                   Doç.Dr. Esra TUĞ                                  Tıbbi Genetik A.D.

Dönem I Koordinatör Yrd. (İngilizce)               Doç.Dr. Atiye Seda YAR SAĞLAM           Tıbbi Biyoloji A.D.

Dönem I Koordinatör Yrd.                                Doç.Dr. Zafer Kutay COŞKUN                 Anatomi A.D.

Dönem I Koordinatör Yrd. (İngilizce)               Dr.Öğr.Üyesi Ayşe Meltem Sevgili            Fizyoloji A.D.

Dönem I Koordinatör Yrd.                               Öğr. Gör. Dr. Duygu DAYANIR                  Histoloji ve Emb. A.D.

Dönem II Koordinatörü                                Doç.Dr. Gökçe Sevim ÖZTÜRK FİNCAN T. Farmakoloji A.D.

Dönem II Koordinatör Yrd.  (İngilizce)            Dr. Öğr. Üyesi Zeynep YIĞMAN             Histoloji ve Emb. A.D.

Dönem II Koordinatör Yrd.                             Öğr.Gör.Dr. S.Esra Savari ÖZKOÇAR    Histoloji ve Emb. A.D.

Dönem II Koordinatör Yrd.                             Öğr.Gör.Dr. Pelin ÖZDEMİR                   Fizyoloji A.D.

Dönem III Koordinatörü                               Doç.Dr. Pınar UYAR GÖÇÜN               Tıbbi Patoloji A.D.

Dönem III Koordinatör Yrd.(İngilizce)            Doç.Dr. Ergin DİLEKÖZ                          Tıbbi Farmakoloji A.D.

Dönem III Koordinatör Yrd. (İngilizce)           Doç.Dr. Hale Z. BATUR ÇAĞLAYAN      Nöroloji A.D.

Dönem III Koordinatör Yrd.                          Doç.Dr. Muhittin YALÇIN                          İç Hastalıkları A.D.

Dönem III Koordinatör Yrd.                          Dr.Öğr.Üyesi Salih TOPAL                        KardiyolojiA.D.

Dönem III Koordinatör Yrd.                          Dr.Öğr.Üyesi Nazmi Mutlu KARATAŞ       Çocuk Sağ. ve Hast. A.D.

Dönem IV Koordinatörü                            Prof.Dr. Gülten TAÇOY                            Kardiyoloji A.D.

Dönem IV Koordinatör Yrd. (İngilizce)       Doç.Dr. İbrahim M. Hirfanoğlu                    Çocuk Sağ. ve Hast. A.D.

Dönem IV Koordinatör Yrd. (İngilizce)        Doç.Dr. Kürşat DİKMEN                             Genel Cerrahi A.D.

Dönem IV Koordinatör Yrd.                         Dr.Öğr.Üye.M.Funda Cevher AKTULUM   Kadın Hast. ve Doğum A.D.

Dönem IV Koordinatör Yrd.                         Dr. Öğr. Üyesi Gözde TAHTACI                 İç Hastalıkları A.D.

Dönem V Koordinatörü                             Prof.Dr. Cüneyt KURUL                           Göğüs Cerrahisi A.D.

Dönem V Koordinatör Yrd.                          Prof.Dr. Yusuf Hakan ÇAVUŞOĞLU          Çocuk Cerrahisi A.D.

Dönem V Koordinatör Yrd.                          Doç.Dr. Baybars ATAOĞLU                       Ortopedi ve Trav. A.D

Dönem V Koordinatör Yrd. (İngilizce)         Doç.Dr. M. Cüneyt ÖZMEN                        Göz Hastalıkları A.D.

Dönem V Koordinatör Yrd.                        Doç. Dr. Aydemir KALE                               Beyin ve Sinir Cerrahisi A.D.

Dönem V Koordinatör Yrd. (İngilizce)         Dr. Öğr. Üyesi Funda TAMER                     Dermatoloji A.D.

Dönem VI Koordinatörü                           Prof.Dr. Ebru ARHAN                               Çocuk Sağ. ve Hast. A.D.

Dönem VI Koordinatör Yrd.                        Prof..Dr. Asife ŞAHİNARSLAN                    Kardiyoloji A.D.

Dönem VI Koordinatör Yrd. (İngilizce)       Doç.Dr. İsa KILIÇASLAN                             Acil Tıp A.D.

Dönem VI Koordinatör Yrd. (İngilizce)       Dr. Öğr. Üyesi   Hakan TÜZÜN                    Halk Sağlığı A.D.

Dönem VI Koordinatör Yrd.                       Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin GÖBÜT                   Genel Cerrahi A.D.

Dönem VI Koordinatör Yrd.                       Dr.Öğr.Üyesi Erhan DEMİRDAĞ                  Kadın Hast. ve Doğum A.D.

Program Geliştirme ve Düzenleme K.    Prof.Dr. Işıl İrem BUDAKOĞLU                     Tıp Eğitimi A.D.

Yabancı Uyruklu Öğrenci Koord.            Doç.Dr. Cengiz KARAKAYA                          Tıbbi Biyokimya A.D.

Sınav Merkezİ Koorditörü                        Doç.Dr.Sevil Özger İLHAN                            Tıbbi Farmakoloji A.D.

Tıp Eğitimi ve Bilişimi A.D.                      Dr.Öğr.Üyesi Burcu KÜÇÜK BİÇER              Tıp Eğitimi A.D.

Öğrenci İşleri Şefi                                     Songül TUNCAL

Öğrenci Temsilcileri                     Güncelleniyor