Eleştirel Düşünme ve Sanat Kurulu

ELEŞTİREL DÜŞÜNME VE SANAT KURULU

Prof. Dr. Sedef TUNAOĞLU, Başkan                                           Çocuk Sağ.ve Hast.A.D.

Prof. Dr. Nevzat YÜKSEL                                                              Ruh Sağlığı A.D.

Prof.Dr. Meltem YALINAY                                                              Tıbbi Mikrobiyoloji A.D.

Prof. Dr. Fikret AKATA                                                                   Göz Hastalıkları A.D.

Prof.Dr.Serdar KULA                                                                     Çocuk Sağ. Ve Hast. A.D.

Prof. Dr. Hayrunnisa BOLAY BELEN                                            Nöroloji A.D.

Prof. Dr. Elvan İŞERİ                                                                    Çocuk Ruh Sağlığı ve Hast. A.D.

Prof. Dr. Gülendam BOZDAYI                                                       Tıbbi Mikrobiyoloji A.D.

Doç. Dr. Özlem COŞKUN                                                              Tıp Eğitimi ve Bilişim A.D.

Öğr. Gör. Dr. İrem EKMEKÇİ ERTEK                                             Ruh Sağlığı A.D.

Türkçe Tıp Öğrenci Temsilcisi

İngilizce  Tıp Öğrenci Temsilcisi