Duyuru
FAKÜLTEMİZİ YENİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
31 Ağustos 2018 | 16:30

FAKÜLTEMİZİ KAZANAN SEVGİLİ ÖĞRENCİLER

KAYITLAR FAKÜLTEMİZ DEKANLIK BİNASI GİRİŞ KAT AMFİ 3’TE 03-07 EYLÜL 2018 TARİHLERİNDE 09:00-12:00 ile 13:00-17:00 SAATLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

KAYIT İÇİN İSTENİLEN BELGELER (https://kilavuz.gazi.edu.tr )

1 - Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi (Başarı Belgesi Mezuniyet Belgesi yerine geçmez.) 
2 - Aday ek puandan yararlanarak ya da sınavsız geçişle yerleştirilmiş ancak alanı diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir resmî belge (METEM programlarından mezun olanların diplomalarında okul adı olarak, diplomayı düzenleyen merkezin adı yazılmaktadır.) 
3 - 6 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf 
4 - Adayların ÖSYS sonuç belgesinin internet çıktısı 
5 - Sağlık Kurulu Raporu: Devlet Hastanelerinden veya Üniversite Hastanelerinden alınmış “Sağlık Kurulu Raporu” gereklidir.

ÖSYS ile bir yükseköğretim programına yerleşen yükümlülerin askerlik durumları, üniversiteler tarafından https://kamu.turkiye.gov.tr internet adresinde görülebilecektir. Adayların askerlikle ilgili sorunları için askerlik şubelerine, kredi konusunda ayrıntılı bilgi için ise üniversite rektörlüklerine veya Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna başvurmaları gerekmektedir.

 

background image