Değerli Meslektaşlarım,

Geleneksel XII. Gazi Omuz Artroskopisi Kursu 4-6 Ocak 2019 tarihinde Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde düzenlenecektir. 4-5 Ocak 2019 tarihlerinde Teorik konular, Pratik Uygulamalar ve Canlı cerrahi uygulamaları işlenecek ve kursiyerlere kurs boyunca ve sonrasında yardımcı olacağına inandığımız Omuz Artroskopisi Kitabı dağıtılacaktır.  6 Ocak 2019 günü taze kadavra üzerinde artroskopik uygulamalar ve kuru kadavralar üzerinde anatomi çalışmaları yapılacaktır. Sizlerin daha çok yaralanabilmesi için kursiyer kontenjanı 4-5 Ocak için 60 ve 6 Ocak için 40 kursiyerle sınırlandırılmıştır.  Kursa katılmak isteyen meslektaşlarımızın aşağıda verilen adrese başvurmalarını rica ederim. Kurs detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Kursun hepimize yararlı olmasını diler, ilginize şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Dr. Ulunay Kanatlı

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız...

Kursun Adı: XII.Gazi Omuz Artroskopisi Kursu

Yeri: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ankara

Tarih: 4-6 Ocak 2019

Kursiyer: 40 kursiyer (6 Ocak 2019), 60 Kursiyer (4-5 Ocak 2019)

Başvuru: ulunayk@hotmail.com 'a adınız ve kurumunuzu, hangi günlere (4-5 Ocak / 6 Ocak / tüm kurs) katılmak istediğinizi belirterek başvurunuzu yapabilirsiniz. Kabul ve kayıt bilgileri size gönderilecektir.

XII. GAZİ OMUZ ARTROSKOPİSİ KURSU KURS PROGRAMI