Seçmeli Ders Kurulu

Doç.Dr.Esra TUĞ

Doç.Dr.Mehmet AKİF KARAMERCAN

Doç.Dr.Ergin DİLEKÖZ

Alperen KAHRAMAN                                     (Dönem 1 Türkçe Tıp Öğrenci Temsilcisi)

Yavuzer SAYIN                                              (Dönem 1 İngilizce Tıp Öğrenci Temsilcisi)

Nurettin SERVİ                                               (Dönem 2 Türkçe Tıp Öğrenci Temsilcisi)

Tugay ÇAMLIBEL                                          (Dönem 2 İngilizce Tıp Öğrenci Temsilcisi)

Turgut ŞAHAN                                                           (Dönem 3 Türkçe Tıp Öğrenci Temsilcisi)

Gözde Duygu İŞBİLİR                                     (Dönem 3 İngilizce  Tıp Öğrenci Temsilcisi)

Murat YAVUZ                                                (Dönem 4 Türkçe Tıp Öğrenci Temsilcisi)

Gülce GÜNGÖR                                              (Dönem 4 İngilizce Tıp Öğrenci Temsilcisi)

Damla KOÇAK                                               (Dönem 5 Türkçe Tıp Öğrenci Temsilcisi)

İlker AŞKIN                                                    (Dönem 5 İngilizce Tıp Öğrenci Temsilcisi)

Mustafa K.YURDOKONAR                            (Dönem 6 Türkçe Tıp Öğrenci Temsilcisi)

Esra ÖZYÖRÜK                                              (Dönem 6 İngilizce Tıp Öğrenci Temsilcisi)

Kurul Yönergesi İçin Tıklayınız...