Yayınlanma tarihi: 17.01.2017

Tıp doktorluğu alanında “Diploma Denklik Sınavı” 20 Ocak 2017 tarihinde “Nesnel Yapılandırılmış Klinik ve Uygulama Sınavı” şeklinde yapılacaktır.

Sınav hakkında bilinmesi gereken bilgiler aşağıda sunulmuştur;

1)Sınav, sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturum şeklinde gerçekleştirilecektir.

• Birinci oturumda olgu üzerinden yapılandırılmış sınav gerçekleştirilecektir.
  • İkinci oturumda ise, hekimlik becerilerindeki yeterlilikleriniz değerlendirilecektir.

Sınav günü adaylara sınav hakkında detaylı bilgi verilecektir.

2)İlk oturum, Dekanlık binası 5. Katta bulunan 8 numaralı amfide yapılacaktır.

Sınav saat:09:00’da başlayacaktır.

Saat: 08:30’da belirtilen yerde bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

İkinci oturum, hastane binası E-blok 9. Katta bulanan klinik beceri odalarında gerçekleştirilecektir.

Sınav saat: 13:30’da başlayacaktır.

Saat: 13:00’de belirtilen yerde bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

3)Sınava giriş sırası, kura çekimi sonrası belirlenen sıra olup, sınav esnasında bu sıra esas alınacaktır.

4)Aday sınava girerken yanında “Fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi, 1 adet fotoğraf, tükenmez kalem” bulundurmalıdır.

5)Aday sınava girerken yanında cep telefonu, Kamera, Ses kayıt cihazı, fotograf makinesi bulunduramaz.

6)Sınav sonuçları, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi web sayfasında (www.med.gazi.edu.tr) ilan edilecektir.