Training Coordinators and Assistants

TIP FAKÜLTESİ KOORDİNATÖRLER KURULU

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ “TÜRKÇE VE İNGİLİZCE PROGRAMI

EĞİTİM SORUMLULARI VE YARDIMCILARI (KOORDİNATÖRLER KURULU)

Dekan                                                             Prof.Dr. Mustafa Necmi İLHAN

Dekan Yardımcıları                                        Doç.Dr. Özlem GÜZEL TUNÇCAN             Enfeksiyon Hast.A.D.

Doç.Dr. İlyas OKUR                                   Çocuk Sağ. ve Hast. A.D.

Mezuniyet Öncesi Eğitim Koordinatörleri

Başkoordinatör                                            Prof.Dr. Çiğdem ÖZER                                           Fizyoloji A.D.

Başkoordinatör Yrd.(İngilizce)                      Prof.Dr. Mehmet Ali ERGÜN                                    Tıbbi Genetik A.D.

Başkoordinatör Yrd.                                       Prof.Dr. Akif Muhtar ÖZTÜRK                                 Ortopedi ve Trav. A.D.

Başkoordinatör Yrd.                                       Doç.Dr. Özlem COŞKUN                                         Tıp Eğitimi A.D.

Dönem I Koordinatörü                                Doç.Dr. Esra TUĞ                                                   Tıbbi Genetik A.D.

Dönem I Koordinatör Yrd. (İngilizce)             Doç.Dr. Atiye Seda YAR SAĞLAM                          Tıbbi Biyoloji A.D.

Dönem I Koordinatör Yrd.                              Doç.Dr. Zafer Kutay COŞKUN                                Anatomi A.D.

Dönem I Koordinatör Yrd. (İngilizce)             Dr.Öğr.Üyesi Ayşe Meltem Sevgili                           Fizyoloji A.D.

Dönem I Koordinatör Yrd.                             Öğr. Gör. Dr. Duygu DAYANIR                                Histoloji ve Emb. A.D.

Dönem II Koordinatörü                              Doç.Dr. Gökçe Sevim ÖZTÜRK FİNCAN             T. Farmakoloji A.D.

Dönem II Koordinatör Yrd.  (İngilizce)          Dr. Öğr. Üyesi Zeynep YIĞMAN                             Histoloji ve Emb. A.D.

Dönem II Koordinatör Yrd.                           Öğr.Gör.Dr. S.Esra Savari ÖZKOÇAR                    Histoloji ve Emb. A.D.

Dönem II Koordinatör Yrd.                           Öğr.Gör.Dr. Pelin ÖZDEMİR                                   Fizyoloji A.D.

Dönem III Koordinatörü                            Doç.Dr. Pınar UYAR GÖÇÜN                                Tıbbi Patoloji A.D.

Dönem III Koordinatör Yrd.(İngilizce)         Doç.Dr. Ergin DİLEKÖZ                                           Tıbbi Farmakoloji A.D.

Dönem III Koordinatör Yrd. (İngilizce)        Doç.Dr. Hale Z. BATUR ÇAĞLAYAN                       Nöroloji A.D.

Dönem III Koordinatör Yrd.                        Doç.Dr.Muhittin YALÇIN                                           İç Hastalıkları A.D.

Dönem III Koordinatör Yrd.                        Dr.Öğr.Üyesi Salih TOPAL                                       KardiyolojiA.D.

Dönem III Koordinatör Yrd.                       Dr.Öğr.Üyesi Nazmi Mutlu KARATAŞ                      Çocuk Sağ. ve Hast. A.D.

Dönem IV Koordinatörü                         Prof.Dr. Gülten TAÇOY                                          Kardiyoloji A.D.

Dönem IV Koordinatör Yrd. (İngilizce)   Doç.Dr. İbrahim M. Hirfanoğlu                                  Çocuk Sağ. ve Hast. A.D.

Dönem IV Koordinatör Yrd. (İngilizce)     Doç.Dr. Kürşat DİKMEN                                         Genel Cerrahi A.D.

Dönem IV Koordinatör Yrd.                      Dr.Öğr Üye. M.Funda Cevher AKTULUM              Kadın Hast. ve Doğum A.D.

Dönem IV Koordinatör Yrd.                      Dr. Öğr. Üyesi Gözde TAHTACI                             Kadın Hast. ve Doğum A.D.

Dönem V Koordinatörü                          Prof.Dr. Cüneyt KURUL                                       Göğüs Cerrahisi A.D.

Dönem V Koordinatör Yrd. (İngilizce)      Prof.Dr. Yusuf Hakan ÇAVUŞOĞLU                      Çocuk Cerrahisi A.D.

Dönem V Koordinatör Yrd.                      Doç.Dr. Baybars ATAOĞLU                                   Ortopedi ve Trav. A.D

Dönem V Koordinatör Yrd. (İngilizce)     Dr. Öğr. Üyesi M. Cüneyt ÖZMEN                         Göz Hastalıkları A.D.

Dönem V Koordinatör Yrd.                     Dr. Öğr. Üyesi Aydemir KALE                               Beyin ve Sinir Cerrahisi A.D.

Dönem V Koordinatör Yrd.                      Dr. Öğr. Üyesi Funda TAMER                               Dermatoloji A.D.

Dönem VI Koordinatörü                        Prof.Dr. Ebru ARHAN                                          Çocuk Sağ. ve Hast. A.D.

Dönem VI Koordinatör Yrd.                     Prof..Dr. Asife ŞAHİNARSLAN                              Kardiyoloji A.D.

Dönem VI Koordinatör Yrd. (İngilizce)     Doç.Dr. İsa KILIÇASLAN                                      Acil Tıp A.D.

Dönem VI Koordinatör Yrd. (İngilizce)     Dr. Öğr. Üyesi   Hakan TÜZÜN                            Halk Sağlığı A.D.

Dönem VI Koordinatör Yrd.                     Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin GÖBÜT                           Genel Cerrahi A.D.

Dönem VI Koordinatör Yrd.                     Dr.Öğr.Üyesi Erhan DEMİRDAĞ                          Kadın Hast. ve Doğum A.D.

Program Geliştirme ve Düzenleme K.      Prof.Dr. Işıl İrem BUDAKOĞLU                      Tıp Eğitimi A.D.

Yabancı Uyruklu Öğrenci Koord.              Doç.Dr. Cengiz KARAKAYA                           Tıbbi Biyokimya A.D.

Sınav Merkezİ Koorditörü                         Doç.Dr.Sevil Özger İLHAN                             Tıbbi Farmakoloji A.D.

Tıp Eğitimi ve Bilişimi A.D.                       Dr.Öğr.Üyesi Burcu KÜÇÜK BİÇER               Tıp Eğitimi A.D.

Öğrenci İşleri Şefi                                      Songül TUNCAL

Öğrenci Temsilcileri                     Güncelleniyor