Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine (2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Eğitim Öğretimi hakkında)
11 Eylül 2020 | 17:42

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı, Güz Dönemi Eğitim-Öğretim faaliyetlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için Gazi Üniversitesi Eğitim Komisyonu tarafından;  Yükseköğretim Kurulu Eğitim-Öğretim Dairesi Başkanlığınca 29.07.2020 tarihinde hazırlanan “Küresel Salgında Yeni Normalleşme Süreci Rehberi”,  Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünün tavsiyelerini belirten Yükseköğretim Kurulu Eğitim-Öğretim Dairesi Başkanlığının 04.09.2020 Tarihli “Yeni Korona Virüs Salgınında Eğitim-Öğretim Süreçleri” konulu tavsiye yazısı ve Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yer alan “COVID-19 Danışma Kurulu” görüşleri doğrultusunda hazırlanan raporlara dayalı olarak 11 Eylül 2020 tarihinde yapılan Senato kararları doğrultusunda Tıp Fakültesi tarafından aşağıdaki eğitim-öğretim yöntemleri kullanılacaktır. Her sınıf için akademik takvimler ve ders programları web sayfasından ilan edilecektir. Bilgilerinize rica olunur.

Prof.Dr. Mustafa Necmi İLHAN

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ UYGULAMALARI

SINIFLAR

UYGULANACAK EĞİTİM – ÖĞRETİM YÖNTEMİ

UYGULAMA ŞARTLARI

ÖLÇME DEĞERLENDİRME YÖNTEMİ

İLK YARIYIL

(GÜZ DÖNEMİ)

İKİNCİ YARIYIL (BAHAR DÖNEMİ)

BİRİNCİ SINIF

YÜZ YÜZE EĞİTİM

İLGİLİ KURULLAR TARAFINDAN UYGULAMA ESASLARI BELİRLENDİKTEN SONRA WEB SAYFASINDAN İLAN EDİLECEKTİR.

İKİNCİ  SINIF

ÜÇÜNCÜ SINIF

DÖRDÜNCÜ SINIF

BEŞİNCİ SINIF