Duyuru
TÜRKÇE VE İNGİLİZCE PROGRAMINDA KAYITLI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE ÇOK ÖNEMLİ DUYURU !
5 Şubat 2020 | 15:35

Gazi Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 10. maddesinin birinci fıkrasına göre akademik takvimde belirtilen sürede kaydını yenilemeyen öğrenci, o yarıyılda/ yılda derslere ve sınavlara giremez; beşinci fıkrasına göreyse öğrenci, danışmanından yarıyıl/yıl ders kayıt onayını almak zorundadır.

Yönetmelik hükümleri uyarınca, 2019-2020 Akademik Takviminde önlisans ve lisans öğrencilerinin bahar dönemi ders kayıtları ve onaylarının 6-9 ŞUBAT 2020 tarihlerinde yapılması gerekmektedir.

(Normal öğrenim süresini (6 yılı) aşan ve burslu olmayan yabancı uyruklu öğrencilerimiz öğrenim ücretlerini yatırdıktan sonra internet üzerinden ders alma ve onay işlemlerini yapabileceklerdir.)

( 5. ve 6. sınıf öğrencileri de mutlaka onay yapmak zorundadır.) 

Öğrenci onayı verilmeden danışman onayının yapılması mümkün olmadığından

öğrencilerin;

  1. Ders kayıt işlemini yaparak “kayıt ol” tuşu ile işlemin ilk aşamasını tamamlayıp sorasında ikinci aşama olan öğrenci ders kayıt onayını vermeleri,
  2. Danışmanların, onay işlemini tamamlamış öğrencilerin danışman onayını yapmaları gerekmektedir.

Öğrenciler, iki basamaklı onay sürecini tamamlamamaları halinde öğrencilik haklarından yararlanamayacakları gibi  sınavlara da giremeyeceklerinden olası süre kayıpları yaşayacaklardır.

 

ÖNEMLE DUYURULUR                            

 

31.01.2020

 TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

background image