ULUSLARARASI KATILIMLI YENİ NESİL İMMÜNOLOJİ TESTLERİ ÇALIŞTAYI
19 Ekim 2017 | 11:07

Gazi Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Gazi Üniversitesi Hastanesi) Rutin İmmünoloji Laboratuvarı tarafından 24 Ekim 2017 Salı günü 75. Yıl Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan “ULUSLARARASI KATILIMLI YENİ NESİL İMMÜNOLOJİ TESTLERİ ÇALIŞTAYI”mızda sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız.

Çalıştay’da Rutin İmmünoloji Laboratuvarı’mızda çalışılmaya başlanacak olan yeni nesil immünoloji test panelleri ile ilgili Öğretim Üyesi, öğretim elemanı, uzmanlık ve yan dal uzmanlık öğrencisi ile doktora öğrencileri düzeyinde bilgi verilecek, ilgili testlerin klinikte kullanımı (test istem şekli, klinikte kullanılacak formlar, yorumlaması ve raporlanması) açıklanacaktır. Uluslararası konuşmacı sunumları İngilizce olacaktır.

25 Ekim 2017 Çarşamba günü katılmak isteyen klinisyenlerimize Rutin İmmünoloji Laboratuvarı’mızda demonstrasyon çalışması yapılacaktır.

YENİ NESİL RUTİN TEST PANELLERİ

1. İmmünoloji paneli DNA dizi analizi testleri
  2. İmmün yetmezlik panelleri DNA dizi analizi testleri
  3. HiperIgE sendromu DNA dizi analizi testleri
  4. Alleri ve Astım Paneli RNA dizi analizi testleri
  5. İnflamasyon paneli DNA dizi analizi testleri
  6. İnfertilite paneli DNA dizi analizi testleri
  7. Yenidoğan tarama paneli
  8. Nefrotik sendrom ve nefroloji paneli DNA dizi analizi testleri
  9. Onkoloji panelleri DNA dizi analizi testleri

DÜZENLEME KOMİTESİ:

Prof. Dr. Ayşegül ATAK YÜCEL

Prof. Dr. Emin Ümit BAĞRIAÇIK

Doç. Dr. Resul KARAKUŞ

TARİH:

Konferans: 24 Ekim 2017 Salı, 9:30-12:00; 14:00- 17:00.

Laboratuvar Demonstrasyon çalışması: 25 Ekim 2017 Çarşamba, 10:30.