Fakültemiz 2021 Yılı Danışma Kurulu Toplantısı İç ve Dış Paydaş Katılımları ile Gerçekleştirildi.
3 January 2022 | 10:29

Tıp Fakültesi Danışma Kurulu toplantısı, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan Başkanlığında, Sağlık Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Tolga Tolunay’ın fiili, Prof.Dr. Firdevs Aktaş (Emekli Öğretim Üyesi), Prof Dr. Murat Dizbay (Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı) , Prof Dr. Mehmet Ali Ergün (Tıp Fakültesi Mezunlar Derneği), Prof Dr Özlem Güzel Tunçcan (Kaliteden sorumlu Dekan Yardımcısı),  Prof Dr. İlyas Okur (Eğitimden sorumlu Dekan Yardımcısı), Prof Dr. Funda Doğrumal (Tıp Fakültesi Kalite Koordinatörü), Mehmet Önder (Tıp Fakültesi Sekreteri) ile Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Danışman Öğretim Üyesi Prof.Dr. Musa Sarı’nın çevrimiçi olarak katılımlarıyla 31.12.2021 tarihinde saat 10:30’da gerçekleştirilmiştir.

danışma kurulu-1

background image