2019 YILI YKS İLE FAKÜLTEMİZ TÜRKÇE VE İNGİLİZCE PROGRAMLARINA KAYIT YAPTIRAN DÖNEM 1 ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE
12 Eylül 2019 | 17:36

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesini tercih ederek Türkçe ve İngilizce Tıp Programları birinci sınıflarına başlayan öğrencilerimizin Fakültemize ve Üniversitemize uyumlarını kolaylaştırmak amacıyla ilk kez bu yıl birinci sınıf eğitim-öğretim programına eklemiş olduğumuz uyum haftası programı, İngilizce hazırlık atlama ve muafiyet sınavları dikkate alınarak oluşturulmuştur.

16-20 Eylül 2019 tarihlerinde yapılacak olan Uyum haftasında programda belirtilen günlerde dekan, dekan yardımcılarımız, fakültemiz Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulu üyesi ve gönüllü üst sınıf öğrencilerimiz, eğitim koordinatörlüğü ve eğitim kurulları üyesi öğretim üyelerimiz ile üniversitemiz merkez kütüphanesi öğretim elemanları tarafından bilgilendirmeler yapılacaktır.

Ayrıntılı programa aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

DEKANLIK

Türkçe Tıp uyum haftası için tıklayınız

İngilizce Tıp uyum haftası içim tıklayınız.