Duyuru
4. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE (YÜZ YÜZE UYGULAMALI EĞİTİM DÖNEMİ)
8 Nisan 2021 | 08:52

Sevgili Öğrencilerimiz.

4. Yıl Türkçe Tıp Programı 12 Nisan 2021 ve İngilizce Tıp Programı ise 19 Nisan 2021 tarihinde 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi yüz yüze uygulamalı eğitimlerine başlayacaklardır.

Klinik staj programlarına ve öğrenci gruplarına "Ders Programları-4.Yılbölümünden ulaşabilirsiniz.

Öğrencilerin yüz yüze klinik stajlarına gelmeden önce ekteki listesi verilen Bilgilendirme Toplantısı Hazırlık derslerini "Gazi Bulut" sisteminde "4.sınıf Uzaktan Eğitim "dosyası içinde "EKK Eğitim" dosyasından izleyerek gelmeleri zorunludur.

Her grup başlayacağı gün sabah 9.00-9.30 ve 9.30-10.00 saatleri arasında “4.Yıl Eğitim ve Covid 19 Süreci Koruyucu Önlemler ve Koruyucu Ekipmanlar Kullanımı Bilgilendirme Toplantısı” kapsamında Enfeksiyon Kontrol Komitesi tarafından koruyucu ekipman kullanımı, hijyen kuralları ve Pandemi konusunda dekanlıkta amfilerde yüz yüze eğitim alarak bölümlere gideceklerdir. Bu eğitime katılım zorunludur.

İlk gün Bilgilendirme Toplantısı için eğitime gelirken tüm öğrenciler ekte gönderilen onam formunu doldurarak gelecekler ve amfi girişlerinde HES kodu ve aşı durumu sorgulamaları yapılarak eğitime başlayacaklardır. Bu nedenle HES kodlarınız gelmeden mobil telefonlarınızda okutulacak şekilde hazırlayınız. Onam formlarınızda aşı durumunuzu ve güncel HES kodlarınızı yazmayı unutmayınız.

 

YÜZ YÜZE EĞİTİM İÇİN ÖĞRENCİ ONAM FORMU

YÜZ YÜZE EĞİTİM İÇİN HAZIRLIK VE COVİD 19 ÖNLEMLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI HAZIRLIK DERSLERİ (Enfeksiyon Kontrol Komitesi)

background image