FAKÜLTEMİZ HALK SAĞLIĞI ANABİLİM DALI 40. YILINI KUTLADI
27 Kasım 2019 | 11:40
Fakültemiz Halk Sağlığı Anabilim Dalı 40. yılını kutladı. Anabilim Dalından Emekli olan ve ayrılan Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. M.Ali BUMİN, Prof. Dr. Remzi AYGÜN, Prof. Dr. Işıl MARAL'ın katıldığı tören, Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İLHAN'ın açılış ve teşekkür konuşması  ve ardından Dekanımız Prof. Dr. Sadık DEMİRSOY'un konuşması ile devam etti. Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyelerince Emekli Hocalara şükran ve hürmet plaketlerinin sunulmasının ardından serbest kürsü ve aile fotoğrafı çekimi ile tören tamamlandı. Törene Fakültemiz Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri yanında Ankara, Hacettepe, Gülhane, Başkent Üniversiteleri Öğretim Üyeleri ile Anabilim Dalından mezun olan Uzmanlar, Asistanlar ve Doktorantlar katıldı.

Prof. Dr. Mustafa Necmi İLHAN

Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı ve İş ve Meslek Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı