Duyuru
GÜZ DÖNEMİ UZAKTAN EĞİTİM ÇEVRİMİÇİ SINAVLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU (2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI)
26 Ekim 2020 | 09:00

Sevgili Öğrenciler,

  • 2020-2021 Eğitim Yılı Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Sürecinde yapılacak çevrimiçi (Online) sınavlar ile ilgili Tıp Fakültesi Fakülte Kurulu tarafından onaylanan “KÜRESEL SALGIN NEDENİYLE UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİ TÜRKÇE VE İNGİLİZCE LİSANS PROGRAMI SINAV USUL VE ESASLARI” ve bilgilendirme notu ekte paylaşılmıştır.

 

  • Çevrimiçi yapılacak sınavlardan önce ekte bulunan bilgilendirme metni ve usul-esasları mutlaka okuyunuz.

 

  • Dijital ortamlara yapılacak çoktan seçmeli sınava girebilmek için öğrencilerin mutlaka “@gazi.edu.tr” uzantılı mail adresleri ile Microsoft Teams (Office 365) sistemine kayıt yapmaları gerekmektedir. Kayıt basamaklarını içeren bilgilendirme notu https://egitim.gazi.edu.tr/office365.php adresinde bulunmaktadır. Kayıt esnasında veya şifre işlemlerinde sorun yaşayan öğrencilerin sınıf koordinatörlüklerine müracaat etmesi gerekmektedir.

 

  • Sınavlar ile ilgili bağlantı (link), sadece Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (GUZEM) Öğrenme Yönetim Sisteminde “duyurular” üzerinden paylaşılacaktır.

 

KÜRESEL SALGIN NEDENİYLE UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİ TÜRKÇE VE İNGİLİZCE LİSANS PROGRAMI SINAV USUL VE ESASLARI (2020-2021 Eğitim Yılı Güz Dönemi)

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

background image