ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !
24 Ağustos 2020 | 09:46

Değerli Öğrencilerimiz,

Bilindiği üzere tüm dünya ve ülkemiz, Covid-19 virüsünün oluşturduğu salgından dolayı toplumsal yaşamı ve insan sağlığını olumsuz etkileyen durumlarla karşı karşıya bulunmaktadır. Bu süreçte öğrencilerimizin ve tüm çalışanlarımızın sağlığını korumayı esas alan, öğrenci merkezli bir anlayışla, eğitim-öğretim sürecini planlama çalışmalarımız devam etmektedir. Üniversitemiz, konu ile ilgili tüm yetkili kurumlar ile iletişim halindedir. Gelişmeler doğrultusunda her türlü duruma karşı gerekli tedbirler alınmaktadır. 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi için olası durumlar değerlendirilerek, uzaktan eğitim de dahil her türlü seçenek göz önünde bulundurularak gerekli çalışmalar ve hazırlıklar yapılmaktadır. Önceliğimiz sizlerin sağlığı ve eğitim öğretim faaliyetlerinin aksamadan gerçekleştirilmesidir. Konu ile ilgili tüm gelişmeler Üniversitemiz web sayfalarından sizlere anlık olarak duyurulacaktır.

Bu vesile ile tüm öğrencilerimize sağlıklı günler diliyorum.

Prof. Dr. Musa YILDIZ

REKTÖR