PANDEMİ DÖNEMİ SINAVLAR İLE İLGİLİ USUL ESASLARI BİLGİLENDİRME
10 Haziran 2020 | 16:09

Sevgili Öğrenciler,

• • Dijital ortamlarda yapılacak sınavlar ile ilgili Tıp Fakültesi Fakülte Kurulu tarafından onaylanan "PANDEMİ DÖNEMİ SINAVLAR İLE İLGİLİ USUL ESASLAR BİLGİLENDİRME NOTU" ve “PANDEMİ DÖNEMİ SINAVLAR İÇİN SINAV USUL VE ESASLARI” ekte paylaşılmıştır.
  • • Dijital ortamlarda yapılacak sınavlardan önce ekte bulunan bilgilendirme metni ve yönergeyi mutlaka okuyunuz.
  • • Dijital ortamlara yapılacak çoktan seçmeli sınava girebilmek için “@gazi.edu.tr” uzantılı mail adresleri ile Microsoft Teams (Office 365) sistemine kayıt yapmaları gerekmektedir. Kayıt basamaklarını içeren bilgilendirme notu med.gazi.edu.tr ( https://egitim.gazi.edu.tr/office365.php ) adresinde bulunmaktadır.    Kayıt esnasında veya şifre işlemlerinde sorun yaşayan öğrencilerin dönem koordinatörlüklerine müracaat etmesi gerekmektedir.

PANDEMİ DÖNEMİ SINAVLAR İÇİN SINAV USUL VE ESASLARI

PANDEMİ DÖNEMİ SINAVLAR İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME NOTU