TIP DOKTORLUĞU DİPLOMA DENKLİK SINAVI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU -4 (Başvuru Hakkı Kazanan Yedek Aday Listesi)
4 Aralık 2020 | 14:05

Fakültemizde 26 Aralık 2020 tarihinde sabah ve öğleden sonra iki oturum şeklinde yapılacak olan Tıp Doktorluğu alanında Diploma Denklik Sınavı için açıklanan asil adaylardan ilan edilen tarihlerde başvuru belgelerini teslim etmeyen 7 adayın yerlerine, noter huzurunda belirlenen yedek adayların listesinde başvuru hakkı kazanan ilk 7 adayın ismi aşağıda ilan edilmiştir. Başvuru hakkı kazanan yedek adayların başvuru süreleri 9 Aralık 2020 tarihi mesai bitimine kadar sürecektir.

Sınav başvuruları kabul edilen tüm adayların listesi 11 Aralık 2020 tarihinde sınav detayları ile birlikte web sayfasından ilan edilecektir.

• Sınav tarihi : 26 Aralık 2020
  • Sınav Yeri : Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı amfileri ve Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi E Blok 9. Kat klinik beceri uygulama odaları.
  • Sınav Ücreti : 2.250 TL (KDV dahil) (Sınav ücretinin yatırılacağı banka hesap numarası

IBAN: TR57 0001 2001 2940 0006 0004 92

• Tüm adayların sınav ile ilgili olarak Fakültemiz web sitesinden yapılan duyuruları takip etmeleri ve belirtilen tarihlerde başvurularını yapmaları önemle duyurulur

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Doktorluğu Diploma Denklik Sınavı