Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından, Gazi Üniversitesi tarafından depremzedelere yönelik “Ayni Yardım Kampanyası” başlatıldı.
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat 2023 tarihinde saat 04.17’de 7,4 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre iller Gaziantep, Malatya, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Osmaniye ve Hatay’da da yoğun bir şekilde hissedilen depremin ardından başlatılan ayni yardım kampanyası kapsamında, üniversitemiz adına ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere her türlü giysi, ayakkabı, battaniye, uyku tulumu, çadır, ısıtıcı, aydınlatma malzemeleri, mutfak malzemeleri vb. malzemeler Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi Kapalı Otopark 1. katta oluşturulan yardım toplama merkezinde teslim alınarak deprem bölgesine ulaştırılacaktır.
Ülkemizin yaşamış olduğu bu üzücü afet nedeniyle konuya duyarlılık gösteren üniversitemizin başlattığı seferberlik ve dayanışma bağlamında, depremzede vatandaşlarımıza katkıda bulunmak isteyen herkesi “Ayni Yardım Kampanyası”na davet ediyoruz.
Ayni yardımda bulunmak isteyen veya yardıma ihtiyaç duyan personelimiz şu numaralarla irtibat kurabilirler:
Saygılarımızla.
Türk Eğitim Vakfı Üniversite Eğitim Bursu Başvuruları Başlıyor
Öğrencilerin Bilgilendirilmesi ve Mağduriyetlerinin Önlenmesi
2025 Yılı Bilim, Sanat, Hizmet ve Teşvik Ödülü Başvuruları
Türkçe ve İngilizce Tıp Programı Öğrencilerimize Önemli Duyuru
2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı I. Yıl Türkçe Tıp ve İngilizce Tıp Programı Uyum Günleri
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.