İyi Uygulama Örnekleri Kalite ve Akreditasyon Süreçleri Kapsamında Diş Hekimliği Fakültesi ile Fakültemiz Akreditasyon Süreçleri Konusunda Bilgi Alışverişinde Bulunuldu.
28 Aralık 2022 | 18:00

Üniversitemiz Kalite Komisyonu 2022 Yılı İyileştirme Çalışmaları kapsamında, "EİF 2021/2: Program yeterliliklerine ulaşılıp ulaşılmadığını tespit etmek amacıyla akredite olan ve akreditasyon çalışmaları devam eden birimlerle sınırlı kalmayacak şekilde bir yol haritasının belirlenmesi" maddesine dayandırılarak akreditasyon çalışmaları devam eden Diş Hekimliği Fakültesi'nde, 28 Aralık 2022 tarihinde Türkçe ve İngilizce Tıp Lisans Programları akredite olan Tıp Fakültesi Dekanlığımızın desteği ile iyi uygulama örnekleri bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kahraman Güngör, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Merve Çakırbay Tanış, Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Gürcü Erdamar, Fakülte Birim Kalite Ekibi, Birim Stratejik Planlama Ekibi, Birim Toplumsal Katkı Ekibi, Birim Eğitim Komisyonu Ekibi, Birim Ölçme Değerlendirme Ekibinin ve öğretim elemanları ile öğrenci temsilcilerinin katılım sağladığı bilgilendirme toplantısında, Fakültemiz eğitimden sorumlu Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Okur ve Tıp Fakültesi Ulusal Tıp Eğitimi Özdeğerlendirme (Akreditasyon) Kurulu (UTEAK) Koordinatörü Prof. Dr. Canan Uluoğlu tarafından ilk kez 2011 yılında akredite olan lisans eğitimlerinin akreditasyon süreçlerine ilişkin bilgi ve deneyimleri aktarıldı.

İyi Uygulama Örnekleri Kalite ve Akreditasyon Süreçleri-1 İyi Uygulama Örnekleri Kalite ve Akreditasyon Süreçleri-1
background image