TÜBİTAK 1004 Mükemmeliyet Merkezi Destek Programı Kapsamında Desteklenen ve Araştırma Program Yürütücüsü Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hayrünnisa Bolay Belen’in Projelerinin Sözleşme İmza Töreni Gerçekleştirildi.
2 Mayıs 2023 | 09:13

1004 Programı kapsamında 2021 yılı çağrısı sonrası desteklenmesine karar verilen 12 araştırma programının tanıtım töreni, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır'ın katılımlarıyla 30 Nisan 2023 tarihinde, TEKNOFEST-İstanbul etkinliği kapsamında Atatürk Havalimanında yapıldı.

Bu törende, TÜBİTAK 1004 Mükemmeliyet Merkezi Destek Programı kapsamında desteklenen ve araştırma program yürütücüsü Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hayrünnisa Bolay Belen’in olduğu “Nöron Hasarına Yol Açan Hastalıkların Tanı, Tedavi ve İzleminine Yönelik Biyobelirteç ve İleri Teknolojik Uyarı Sistemlerinin Geliştirilmesi Platformu” projelerinin sözleşme imza törenleri de gerçekleştirildi.

Nörom 1004 Proje-1 Nörom 1004 Proje-1