GÜKK Birim Danışmanımız Prof. Dr. Musa SARI ile Kalite ekibi toplantısı gerçekleştirildi.
22 Mayıs 2024 | 10:48

Üniversitemiz Kalite Komisyonu'nun 02 Mayıs 2024 tarih ve 2024/07 sayılı toplantısında alınan kararla Ek-1'de yer alan şekliyle Birim Danışman Üyeleri görevlendirilmiş olup akreditasyon ve kalite güvencesi çalışmaları kapsamındaki faaliyetlerin, Fakültemiz Danışmanı Kalite Komisyonu Üyesi ile etkin iş birliği içerisinde yürütülmesi ve sonuçlarının Üniversitemiz Kalite Komisyonuna düzenli olarak bildirilmesi gerekmektedir. GÜKK Birim Danışmanı Üyemizin, Fakültemiz Danışma Kurulu toplantılarına davet edilmesi ve söz konusu toplantıda alınan kararların yönetişim süreçlerine aktarılması beklenmektedir. Üniversitemiz Kalite Komisyonu çalışma takvimi uyarınca BİDR İnceleme çalışmaları başlamış olup Birim Danışman Üyemiz birim ziyaretleri ve Birim İç Değerlendirme Raporları çerçevesinde tespit ettikleri hususları Kalite Koordinatörlüğü ve Kalite Komisyonu heyetleri ile gerçekleştirecekleri ziyaretlerde geri bildirim olarak sunacaklardır.

Bu kapsamda 22 Mayıs 2024, Çarşamba günü 9.30'da Fakültemiz 5. kat Toplantı Salonunda, Kalite Ekibi Üyelerimiz ile Fakültemiz Danışmanı olarak görevlendirilen Kalite Komisyonu üyesi Prof. Dr. Musa SARI'nın da katılım sağladığı  bir toplantı düzenlenmiştir. 

Toplantıda Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR) değerlendirilmiş ve Kalite Süreçleri İçin Fakültemizde yapılacak Faaliyetler planlanmıştır.

GÜKK Birim Danışmanımız Prof. Dr. Musa SARI ile Kalite ekibi toplantısı gerçekleştirildi.-1

GÜKK Birim Danışmanımız Prof. Dr. Musa SARI ile Kalite ekibi toplantısı gerçekleştirildi.-1

background image