Fakültemiz Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı ''Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi'' Yeterlik Kurulu tarafından “Uzmanlık Eğitimi Yeterlik Belgesi” almaya hak kazandı.
10 Ekim 2024 | 16:00

Fakültemiz Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı "Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi" Yeterlik Kurulu tarafından “Uzmanlık Eğitimi Yeterlik Belgesi” almaya hak kazandı.

Fakültemiz Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı, Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Yeterlik Kurulu Akreditasyon Komisyonu’nun 09 Ekim 2024 tarihinde yaptığı ziyaret, inceleme ve değerlendirme sonucunda 5 yıl süreyle geçerli olan “Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanlık Eğitimi Yeterlik Belgesi” almaya hak kazanmıştır.

Anabilim Dalı Hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.