14 Mart Tıp Bayramı Resmi Töreni
13 Mart 2024 | 16:12

14 Mart Tıp Bayramı Resmi Törenleri kapsamında yapılan spor müsabakalarında Fakültemizi Temsil eden öğrencilerimiz hemen her alanda başarılarla dolu bir dönemi geride bıraktı. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi önderliğindeki Spor Müsabakalarına Fakültemizden Voleybol, Futbol, Basketbol, Masa Tenisi, Yüzme ve Tenis olarak 6 spor dalıyla katılım sağladı. Erkek Tenisi takımında (Çeyrek Final) Kadın Tenisi takımında (Üçüncülük) Erkek Masa Tenisi takımında (Üçüncülük) Kadın Masa Tenisi takımında (İkincilik) Erkek Voleybol Takımında (Dördüncülük) Kadın Voleybol Takımında (İkincilik) Erkek Basketbol Takımında (Dördüncülük) Kadın Basketbol takımı, Erkek Futbol Takımı ve Asistan Futbol Takımı ise Şampiyonluk kazanmıştır.

Müsabakalara katılan tüm takımlarımıza fakültemizi birçok oyunuyla temsil eden ‘’Tiyatro Kulübüne’’ ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tarafından Gerçekleştirilen Türkiye 3. Üniversiteler Patent Yarışması’nda «Kandan Fenilalanin Kantitatif Ölçümü Yapan Biyosensör Sistem» isimli Buluşu ise ödül alan İlayda ÖZHAVZALI ’ya plaketleri törene katılan hocalarımız tarafından verilmiştir.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1