TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programında Gazi Tıp'ın Büyük Başarısı
26 Mart 2024 | 14:19

Üniversitemiz Tıp Fakültesi, TÜBİTAK programlarındaki proje başarılarına bir yenisini daha ekledi. TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında desteklenen 32 proje ile Fakültemiz, Üniversitelerin tüm tıp fakülteleri arasında birinci oldu.

2023 yılı ikinci dönem TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı’na 627 proje ile başvuran Üniversitemizin 306 projesi desteklenmeye hak kazandı. Gazi Üniversitesi, kabul edilen proje sayısı ile Türkiye genelinde 3’üncü sırada yer aldı. Desteklenen 306 projenin 32’ini Tıp Fakültesi projeleri oluşturuyor.

Öğrencilerimizi ve akademik danışmanlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programında Gazi Tıp'ın  Büyük Başarısı-1