Fakültemizde Geçtiğimiz Dönemde Kriterleri Sağlayıp Profesör, Doçent, Dr. Öğr Üyesi Kadrosuna Yükseltilen Öğretim Üyelerimiz İçin Akademik Biniş Töreni Gerçekleştirildi.
22 Mart 2024 | 15:17

Fakültemizde geçtiğimiz dönemde kriterleri sağlayıp Profesör, Doçent, Dr. Öğr Üyesi kadrosuna yükseltilen öğretim üyelerimiz için akademik biniş töreni gerçekleştirildi. Törende açılış konuşmaları Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Alper CEYLAN tarafından yapıldı.

Akademik biniş giymeye hak kazanan 12 Profesör, 17 Doçent, 18 Dr. Öğr. Üyesine binişleri ve plaketleri Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Dekanımız Prof. Dr. Alper CEYLAN ve Öğretim Üyelerimiz tarafından takdim edildi. Törene Fakültemiz öğretim üyeleri ve biniş giymeye hak kazanan öğretim üyelerimizin aileleri katıldı.

-1 -1 -1 -1 -1