Fakültemize Yeni Başlayan Öğrencilerimiz için Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleştirildi.
22 Mart 2024 | 14:57

Fakültemizde “14 Mart Tıp Bayramı” etkinlikleri kapsamında 2022-2024 Eğitim-Öğretim yılında kayıt yaptıran öğrencilerimiz için “Beyaz Önlük Giyme Töreni” gerçekleştirdi. 6. kat Prof. Dr. Enver Hasanoğlu Konferans Salonununda gerçekleştirilen törene öğrenciler ve öğretim elemanları katıldı. Türkçe ve İngilizce Tıp Programlarını ilk 3 sırada kazanan öğrencilerimize Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fazlı POLAT, Dekanımız Prof. Dr. Apler CEYLAN,  Derkan Yardımcılarımız Doç. Dr. Asiye UĞRAŞ DİKMEN , Doç. Dr. Nazmi Mutlu KARAKAŞ,  Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hasan BOSTANCI, tarafından hediyeleri takdim edildi ve beyaz önlükleri giydirildi. Tören tüm öğrencilerimizin toplu olarak Beyaz Önlüklerini giymelerinin ardından tamamlandı.

-1 -1 -1 -1 -1 -1